Fixace úrokové sazby

Potřebujete naléhavě půjčku bez obav, kolik jednou budete muset celkově zaplatit? Chcete mít absolutní jistotu, že se vám v průběhu splácení nezvedne úroková sazba do nebezpečných výšek? S naší Hypopůjčkou  máte po celou dobu úrokovou sazbu fixovanou a víte, na čem jste.

Hypopůjčka – půjčka s fixovanou úrokovou sazbou

Naše úroková sazba se skládá ze dvou složek – pevné úrokové sazby, která se po celou dobu splátek nemění, a mezibankovní úrokové sazby PRIBOR. Tu vám můžeme zaručit stálou vždy po dobu jednoho roku, než dojde k její další aktualizaci. Může nepatrně stoupnout, ale i klesnout, v závislosti na celkové ekonomické situaci země a na rozhodnutí České národní banky. Na její výši nemáme žádný vliv, a pokud k její změně dojde, změní úročení půjček nejen u nás, ale i ve všech bankách.

Pevná úroková sazba – sázka na jistotu

  • Fixace úrokové sazby vám ušetří nepříjemná překvapení, která vždy přináší změna pravidel během hry. Vy a my jsme rovnocenní partneři, a co si dohodneme na začátku, to zkrátka platí stále.
  • Zároveň nabízíme nižší úrokové sazby a delší splatnost, než je nabízena u spotřebitelských úvěrů.
  • Výši splátky a délku splácení si dokonce můžete nastavit sami podle svých možností a potřeb.
  • Nehradíte ani žádný poplatek předem za posouzení žádosti o půjčku. Ten je zahrnut do splátek teprve v případě jejího schválení. Starosti si nemusíte dělat ani s poplatkem za odhad ceny nemovitosti.

Jsme seriózní společnost

Fixace úrokové sazby odráží náš trvalý férový přístup k zákazníkům. Zakládáme si na tom, že jsme seriózní nebankovní poskytovatel půjček, o čemž také svědčí zkušenosti našich klientů. Pokud o půjčku s pevnou úrokovou sazbou máte zájem, stačí vyplnit formulář online žádosti a my vám dáme do 24 hodin vědět, zda byla půjčka předběžně schválena. Peníze vám zašleme nejpozději do 14 dnů od schválení smlouvy.

Zveřejněno dne 10.11.2015

Zpět