Krátkodobá půjčka online

Téměř každý jsme se v životě setkali se situací, ve které nám chyběly třeba peníze do výplaty nebo se zpozdily dávky od státu. Mnohdy zkrátka není možné počítat se vším a mít dostatečnou finanční rezervu. Že je vám tahle písnička povědomá? Když na konci měsíce kvůli nečekaným výdajům s penězi nevycházíte, krátkodobá půjčka online může být rychlým řešením vašich finančních potřeb.

Co je krátkodobá půjčka?

Krátkodobá půjčka je druh úvěru s malým půjčovaným obnosem a krátkou dobou splácení. Obvykle se jedná třeba o interval jednoho měsíce, peníze si ale můžete půjčit i na kratší dobu. Předčasné splacení u tohoto typu půjčky je zpravidla zdarma. Krátkodobá půjčka řeší situace, kdy vám momentálně scházejí peníze, avšak víte, že v brzké době je budete moci vrátit.

Na druhou stranu má krátkodobá půjčka i své nevýhody. Platíte vyšší měsíční splátky a vysoký úrok na rozdíl od dlouhodobé půjčky. Ve výsledku tak můžete krátkodobou půjčku až několikanásobně přeplatit.

Na co mohu krátkodobou půjčku využít?

Opozdili jste se se splátkou v bance, s platbou u mobilního operátora, nemáte na zaplacení pojistného a hrozí vám penále nebo potřebujete zaplatit školné či energie, hrozí vám exekuce? Na takové situace je krátkodobá půjčka jako dělaná. Je rychlá, flexibilní a okamžitě nahradí mezeru v rozpočtu.

Naopak větší výdaje například na rekonstrukci, nové bydlení, auto a podobné věci delšího trvání je lepší řešit pomocí dlouhodobé půjčky. Celkovou částku si totiž rozložíte na menší splátky do delšího časového období, čímž se váš měsíční rozpočet tolik nezatíží.

Krátkodobou půjčku můžete vyřídit pohodlně online

Neradi čekáte ve frontách a nechce se vám zpovídat v bance? Sjednejte si krátkodobou půjčku online. Je to rychlé a zejména komfortní řešení.

Pokud vám ale nesedí zejména nevýhody krátkodobé půjčky a rádi byste ušetřili, zažádejte o Hypopůjčku. Nabízíme nízké úroky, variabilní měsíční splátky a nebankovní půjčku online, kterou jednoduše sjednáte z domova či kanceláře. Stačí vyplnit údaje o vaší osobě, požadovanou výši půjčky a vaše žádost se začne okamžitě projednávat.

Zveřejněno dne 19.11.2015

Zpět