Nebankovní půjčky bez doložení příjmů

Nechcete se bance zpovídat z toho, kolik vyděláváte? Přesto byste si rádi půjčili peníze za výhodných podmínek? Řešením může být férová nebankovní půjčka bez doložení příjmů.

Výhody půjčky bez doložení příjmů

Starosti s doložením příjmu můžete klidně hodit za hlavu. V TGI Money vám poskytnou výhodnou půjčku bez registru a bez prokazování příjmů. Jinými slovy, nemusíte shánět zbytečná razítka, potvrzení o příjmech nebo předkládat daňové přiznání. To vše jen zbytečná byrokracie, která vyřízení půjčky nepříjemně natahuje. Hypopůjčku od společnosti TGI Money můžete vyřídit online, během pár minut a do 24 hodin vás pracovníci společnosti informují, zda byla vaše půjčka předběžně schválena.

Kdo by si nechtěl odpustit cestu do mzdové účtárny, když to jde i bez ní? V TGI Money nemusíte prokazovat příjem a přitom získáte úvěr za výhodných podmínek jako v bance. Hypopůjčka je totiž tzv. americká hypotéka, což je typ půjčky s velmi nízkým úročením. Jedná se neúčelový úvěr zajištěný nemovitostí. Nemusí se přitom jednat o váš vlastní dům, byt či chatu, stačí mít souhlas majitele nemovitosti. Chcete si půjčit peníze a přitom zbytečně nezatížit rodinný rozpočet vysokými splátkami? Zažádejte si o Hypopůjčku!

Banky jsou konzervativní

Půjčky bez doložení příjmů jsou v dnešní době žádaným produktem, který však nabízí téměř výhradně nebankovní společnosti. Banky jsou v tomto ohledu velmi opatrné a konzervativní a výše příjmu představuje důležitý faktor při rozhodování, zda vám úvěr bude či nebude schválen. Přísným byrokratickým sítem však často neprojdou i ti, kteří by úvěr mohli v pohodě splácet, jen ho nemůžou papírově doložit. Příkladem jsou živnostníci, začínající podnikatelé, pracovníci v pohostinství či profesionální řidiči. Právě pro ně je Hypopůjčka skvělou alternativou. S Hypopůjčkou nemusíte prokazovat své příjmy a neplatíte žádné poplatky předem. Nepotřebujete ani ručitele nebo bezchybnou platební morálku. Získání půjčky už zkrátka nemůže být snadnější!

Zveřejněno dne 15.03.2016

Zpět