Online půjčka na účet ihned

Ocitli jste se bez finančních prostředků a potřebujete půjčit opravdu rychle? Hledáte půjčku, kterou lze vyřídit bez prověřování a zdlouhavé byrokracie? Zažádejte si o online půjčku od společnosti TGI Money a.s. Je to snadné! Jednoduše vyplníte krátkou online žádost a peníze budete mít takřka ihned na účtu.

Díky Hypopůjčce se vyhnete zdlouhavým byrokratickým kolotočům a přitom získáte úvěr za obdobných podmínek jako v bance. Nemusíte shánět potvrzení o příjmech ani předkládat daňové přiznání. Důvěřujeme vám, proto nám stačí vaše slovo.

Hypopůjčka je rychlá nebankovní půjčka, kterou lze vyřídit online. Stačí vyplnit krátký formulář na webových stránkách. Do formuláře zadáte jméno, věk, kontaktní údaje a také informace o zastavované nemovitosti. Hypopůjčka je totiž tzv. Americká hypotéka, úvěr na cokoliv se zástavou nemovitosti. O vše ostatní už se postaráme my. Jednáme férově, nepožadujeme žádné poplatky předem, a to ani za odhad nemovitosti.

Hypopůjčka byla vyhodnocena jako nejvýhodnější půjčka na nebankovním trhu a to v rámci rozsáhlého testu provedeného Evropským sdružením pro podporu práv spotřebitele. Využijte výhody, které tato půjčka nabízí. Nízká úroková sazba a volitelná doba splatnosti až 20 let, to jsou hlavní přednosti Hypopůjčky, jež ji činí výhodnější než klasický spotřebitelský úvěr v bance.

Vyřízení úvěru zbytečně neprotahujeme. Jakmile vyplníte online formulář, vaše žádost se začne okamžitě posuzovat. Do 24 hodin vás informujeme o jejím předběžném schválení. Po té vás navštíví náš obchodní zástupce, který s vámi probere potřebné náležitosti smlouvy. Nemusíte se obávat žádných zádrhelů. Neprověřujeme úvěrové registry a nepožadujeme striktní doložení příjmů, proto vám můžeme pomoci skutečně rychle a efektivně. Peníze budete mít na účtu již do 14 dnů od podpisu úvěrové smlouvy.

Zveřejněno dne 27.05.2016

Zpět