Osobní půjčka

Máte před sebou nečekané finanční výdaje nebo potřebujete podpořit své podnikání? Máte příležitost splnit si svůj osobní sen? Zkrátka potřebujete mít peníze rychle na účtu? Pak je tu pro vás naše osobní půjčka.  Neptáme se při ní na účel, prostředky vám poskytneme rychle a jsme seriózní nebankovní společnost, která plní své slovo.

Snadná půjčka bez poplatků a dokazování příjmů

Hypopůjčka je osobní půjčka typu „americká hypotéka“, při níž žadatel ručí svou nemovitostí. Naši zákazníci přitom neplatí ani žádné poplatky předem, ani si nemusí dělat starost s náklady na odhad ceny nemovitosti – vše zařídíme my. Naši osobní půjčku poskytujeme dokonce bez prokazování příjmů, bez ručitele a bez pátrání v registru dlužníků.

Hypopůjčka – půjčka na míru

  • Jako první krok si sami určete výši své osobní půjčky a rozvrh a výši splátek v naší kalkulačce. Zde si můžete promyslet nastavení všech parametrů tak, aby vyhovovaly vašim potřebám a možnostem.
  • Poskytujeme nízký úrok, dokonce nižší než u spotřebitelských úvěrů a mnohem nižší než u kreditních karet. Tento úrok je přitom stejný pro všechny naše zákazníky. Možnost nastavit si dlouhou dobu splácení zase umožňuje určit si rozumnou výši splátek.
  • Fixace úrokové sazby vás zbaví nejistoty, zda vám úroková sazba během doby splácení nevzroste a vaši osobní půjčku neprodraží. Pevná sazba odráží seriózní přístup naší společnosti k našim zákazníkům.
  • Jakmile máte promyšleno nastavení své osobní půjčky, můžete vyplnit krátký formulář online žádosti a my se vám do 24 hodin ozveme, zda vaše žádost byla předběžně schválena.

On-line půjčka bez rizika

Zakládáme si na našem seriózním přístupu a dobrém jménu naší společnosti. Naše podmínky jsou férové, a co si dohodneme, to také trvale platí.

Zveřejněno dne 11.11.2015

Zpět