Peníze ihned na ruku

Ocitli jste se v situaci, kdy potřebujete peníze ihned na ruku? Musíte zaplatit například nedoplatek za plyn a každá minuta je pro vás drahá, protože vám naskakuje penále? Nemáte čas stát fronty v bankách? Pak je tu pro vás Hypopůjčka. Sjednáte ji jednoduše online a dostanete peníze ihned bez zbytečných průtahů.

Co je Hypopůjčka a jaké má výhody?

Hypopůjčka je nebankovní půjčka, u které nemusíte dokládat účel ani příjmy, stačí nám vaše slovo. Jedná se o takzvanou americkou hypotéku zajištěnou zástavním právem k nemovitosti. Nemáte-li vlastní nemovitost, zástavcem může být i třetí osoba (váš rodič, rodinný příslušník či přítel).  Půjčka je ale stále psaná na vaše jméno.

Další velkou výhodou Hypopůjčky je její flexibilita. Finanční obnos a dobu splácení si nastavíte individuálně tak, aby vyhovovala vašim potřebám. Při výpočtu vám pomůže jednoduchá úvěrová kalkulačka, ve které se dozvíte vše, co potřebujete (výši splátek, úroky, RPSN a další).

S Hypopůjčkou máte peníze ihned!

V bance často musíte podstupovat zdlouhavé byrokratické kolečko nežli se k penězům dostanete. Když potřebujete peníze ihned na ruku, sjednejte si půjčku u nás, my si na zbytečné průtahy nepotrpíme.

  • Nemusíte shánět žádné dokumenty, jejichž dokládání celý proces vyřizování úvěru prodlužuje.
  • Nepožadujeme dokonce ani potvrzení příjmů od vašeho zaměstnavatele.
  • Hypopůjčku vyřídíte online z pohodlí domova či kanceláře.
  • Nezkoumáme registry ani vaši předchozí platební morálku.
  • Sami zajistíme rychlý odhad vaší nemovitosti.

S Hypopůjčkou šetříte čas, který byste jinak strávili stáním fronty v bance, čekáním na posouzení vaší bonity nebo na potvrzení příjmů zaměstnavatelem. Peníze vám vyplatíme do 14 dnů od podpisu smlouvy na váš bankovní účet.

Zveřejněno dne 17.11.2015

Zpět