Pomůžeme vám s nebankovní konsolidací

Nestíháte splácet své úvěry? Mnoho psů, zajícova smrt. Možností pro vás je nebankovní konsolidace – tedy úvěr ve výši vašich závazků, který má nízkou úrokovou sazbu a u kterého si zvolíte delší dobu splácení. Tím snížíte částku, kterou musíte měsíčně na splátky vydat. U nebankovní konsolidace s Hypopůjčkou za vás můžeme vyrovnat vaše závazky až do výše 3 milionů korun (nejvýše však do 50 % hodnoty nemovitosti, kterou budete za Hypopůjčku ručit). Podívejte se, jaká by byla vaše měsíční splátka na naší úvěrové kalkulačce. O nebankovní konsolidaci si můžete více přečíst zde.

Pokud se budete po internetu rozhlížet dál, abyste si naši nabídku porovnali s jinými, rádi bychom vás upozornili na některé podvodné praktiky, na které si dejte rozhodně pozor!Někteří poskytovatelé vám vyřídí smlouvu bleskově – a stejně rychle vás o peníze připraví. Pokud vaše závazky dosahovaly řekněme 40 % hodnoty nemovitosti, vyplatí sice vaše exekuce a další závazky, ovšem za to si naúčtují takové poplatky, že rázem dlužíte 60 % hodnoty nemovitosti. Pokud je smlouva uzavřena jenom na 2 nebo 3 roky, pak prakticky nemáte šanci takový úvěr splatit nebo si sjednat refinancování jinde.

Neféroví poskytovatelé často lákají zákazníky na nízké úrokové sazby a o peníze je pak připravují vysokými poplatky. Tyto poplatky vypadají na první pohled nenápadně – pár drobných procent z jistiny. Jenomže pokud si půjčíte 1 milion korun, pak se takový 4% poplatek za uzavření smlouvy vyšplhá na nesmyslných 40 tisíc korun. Další poplatky na zákazníky pak čekají za nedodržení kdejaké maličkosti: 5 % (u našeho příkladu tedy 50 tisíc) za pouhé opoždění se při splátce nebo 10 % (100 tisíc) pokud do 30 dnů od uzavření smlouvy nedodáte vinkulaci pojištění.

Když už jsme u nízkých sazeb, pohlídejte si, co se s úrokovou sazbou může časem dít. Někteří žraloci vám ji klidně po roce zvýší na dvojnásobek a rázem je po výhodné sazbě.

Možná jste na takové poskytovatele již narazili, a právě proto jste tady a čtete tyto řádky. Obraťte se na nás a my vám s nebankovní konsolidací rádi pomůžeme a poradíme, co se ve vaší situaci dá dělat a co všechno lze ještě zachránit.

Zveřejněno dne 28.07.2016

Zpět