Půjčka bez banky

Potřebujete peníze ihned na účet? Nechce se vám čekat v nejistotě, až si vás banka prověří a pečlivě zváží, zda vám vůbec něco půjčí? Buďte bez obav, jde to i bez banky. Řešením je rychlá půjčka s nízkým úrokem u seriózní společnosti, která jedná férově a dodržuje smluvené podmínky.

Hypopůjčka – prověřená a bezpečná půjčka bez banky

S námi můžete nebankovní půjčku s nízkou úrokovou sazbou získat on-line, bez nutnosti osobní návštěvy s několika doklady, bez ručitele, bez kontroly v registru dlužníků, bez zakládání bankovního účtu a bez dokazování příjmů.

Férové a solidní jednání

  • Nabízíme rozumné splátky a nízký úrok – dokonce nižší, než nabízejí banky u spotřebitelských úvěrů nebo kreditních karet. Navíc neplatíte žádné poplatky předem, ty jsou až součástí splátek.
  • Půjčka je sjednána za srozumitelných a jasných podmínek, které také striktně dodržujeme, samozřejmě stejně jako Zákon o spotřebitelském úvěru.
  • Plně důvěřujeme svým zákazníkům – půjčíme vám bez dokazování příjmů a bez ručitele, neptáme se ani na účel půjčky. Tak jako tisícům ostatních zákazníků, kteří na základě své zkušenosti důvěřují nám a našemu serióznímu přístupu.
  • Žádné další obtěžování – my vám nebudeme několikrát do roka volat a vnucovat vám další finanční produkty. Vy sami víte nejlépe, co potřebujete, a můžete si z naší nabídky vybrat a nastavit půjčku na míru svým potřebám a možnostem.

On-line půjčka snadno a rychle

Kdo rychle dává, dvakrát dává – abychom vám pomohli co nejrychleji, sjednejte si půjčku on-line. Stačí vyplnit několik základních údajů v této online žádosti. O předběžném schválení vás informujeme do 24 hodin, následně vás kontaktuje náš zástupce. Peníze zasíláme nejpozději do 14 dnů od schválení smlouvy.

Zveřejněno dne 12.11.2015

Zpět