Půjčka bez ručitele

Potřebujete si zapůjčit vyšší obnos a při žádání o půjčku jste narazili na zásadní překážku - kde vzít ručitele? Nechcete zatěžovat rodiče, bratra nebo kamarádku? Říká se, že peníze dělají přátele, ale umí také přátelství a dobré vztahy značně poškodit. Starosti s penězi proto raději přenechte nám.

Zjednodušte si život

Získat půjčku od banky je v dnešní době věc nejen poměrně složitá, ale pro mnoho lidí také zcela nedostupná. Banky jsou velmi opatrné. O svých klientech si zjišťují velké množství informací, požadují doložení pravidelného příjmu a často také ručení jinou osobou. Zjednodušte si život. V TGI Money a.s. můžete získat půjčku bez ručitele i mnoha zbytečných dokladů. Tím se celý proces vyřizování půjčky značně zjednoduší a zrychlí. Přesvědčte se, že s námi je to snadné:

  • Neprokazujete účel. Neptáme se vás, na co peníze chcete použít.
  • Nemusíte prokazovat svůj příjem. Ať už jste podnikatel, zaměstnanec či maminka na rodičovské dovolené, neptáme se, jak vysoký je váš příjem.
  • Nepotřebujete ručitele.
  • Neplatíte žádné poplatky předem.

Za půjčku ručíte vlastněnou nemovitostí. Můžete si být jisti naprosto férovými podmínkami a férovým přístupem ke každému klientovi. I při problémech se splácením se společnost chová férově a snaží se Vám vyjít vstříc.

Půjčka bez ručitele je vhodná, když peníze potřebujete rychle

Pokud peníze potřebujete opravdu rychle, pak je půjčka bez ručitele vhodným řešením. Ručení třetí osobou je běžným zajišťovacím prostředkem, který banky využívají zejména u vyšších částek. Celý proces posouzení a schválení půjčky se tím ale značně komplikuje. Ručitel totiž musí prokázat, že je v případě vaší platební neschopnosti schopen uspokojit vaše pohledávky. Co to znamená? Další formuláře, papíry a kladené otázky. To všechno ale stojí čas. A jak se říká, čas jsou peníze. S Hypopůjčkou šetříte oboje - čas i peníze.

Zveřejněno dne 14.11.2015

Zpět