Půjčka na vyplacení exekuce

Vymkly se vám dluhy z rukou a už jste nedostali čas všechno urovnat? Nemáte již ani možnost prodat část svého majetku, protože ten je v exekučním řízení? Hlavu vzhůru, stále je zde ještě jedna možnost. Pomůžeme vám půjčkou na vyplacení exekuce a společně s vámi zaženeme nezvané hosty od vašeho prahu.

Je však třeba jednat rychle, abychom předešli situaci, kdy např. vaše nemovitost půjde do dražby. Tam by byla zcela jistě prodána hluboko pod cenou, a navíc byste museli uhradit tučné poplatky za vše možné. S naší Hypopůjčkou máte možnost své dluhy uhradit a zachránit svůj domov.

Hypopůjčka je totiž tzv. americká hypotéka, u které ručíte právě nemovitostí. Můžete si půjčit až do výše 50 % její hodnoty a splácet dokonce až 20 let. To znamená, že získáte polovinu ceny své nemovitosti a ta vám nepřestane patřit. V dražbě byste rozhodně nezískali o moc více a k tomu přišli o domov. Hypopůjčka je přitom úročena výhodněji než běžný spotřebitelský úvěr, takže se hodí právě na vyplacení exekucí nebo na konsolidace předchozích půjček. Hypopůjčku navíc můžete získat bez dokládání příjmů, bez ručitele a pochopitelně i se záznamem v registrech dlužníků. Na úvěrové kalkulačce si schválně vyzkoušejte, jak vysoké vám vycházejí splátky, když je rozložíte na různý počet let.

Hrajete o čas, takže musíme vše vyřídit rychle. Čím dříve se z exekuce vyplatíte, tím více ušetříte. Nemusíte nikam chodit, stačí vyplnit online formulář žádosti a do 24 hodin se dozvíte, zda vám byla Hypopůjčka předběžně schválena. Poté se vám ozve náš zástupce, se kterým vyřídíte veškeré podrobnosti. Peníze máte na účtu nejpozději do 14 dní od podpisu smlouvy, ale pravděpodobně mnohem rychleji. Chápeme, že každý den má cenu zlata a chceme vám účinně pomoci. Za zpracování vaší žádosti také neúčtujeme žádný poplatek předem, ten je rozložen do splátek. Proto se neváhejte zeptat a obraťte se na nás ještě dnes.

Zveřejněno dne 04.11.2015

Zpět