Půjčka přes internet

Už ani vteřina času nazmar. Díky internetu dnes můžete řešit věci rychle a efektivně, a to i v případě půjčky. Nebaví vás fronty v bance a nakonec hromada otázek, na co si to vlastně chcete půjčit? Sjednejte si půjčku přes internet a máte vše bez starostí. Také Hypopůjčka jde s dobou a nabízí rychlé sjednání online.

Výhody půjčky přes internet:

  1. Online půjčka šetří váš čas. Vše pohodlně vyřídíte z domova nebo z kanceláře.
  2. Půjčku sjednáte, kdykoliv si vzpomenete. Neexistují víkendy, svátky ani otevírací hodiny.
  3. Na internetu můžete snadno a rychle porovnávat jednotlivé úvěry mezi sebou. Díky tomu si hravě vyberete tu nejvýhodnější půjčku, která vám bude nejlépe vyhovovat.
  4. Okamžitě víte, na čem jste. Prostřednictvím online úvěrové kalkulačky si spočítáte úroky, měsíční splátky i celkovou výši úvěru.

Jak vám může pomoci právě Hypopůjčka?

Hypopůjčka je nebankovní americká hypotéka se zástavou nemovitosti, kterou můžete využít prakticky k jakémukoliv účelu:

  • rekonstrukce nebo nové bydlení,
  • kontokorentní úvěr pro podnikatelské účely,
  • nový automobil,
  • nečekané výdaje (rozbitý kotel, doplatek elektřiny, pokuty),
  • konsolidace půjček apod.

Hypopůjčka snadno online

Sjednání půjčky přes internet je v případě Hypopůjčky velice jednoduché. Prostřednictvím elektronického formuláře můžete zažádat o 50 000 - 3 000 0000 Kč s dobou splácení na 5 - 20 let. Stačí si zvolit typ úvěru (Standard nebo Flexi). Poté zadáte požadovanou částku, dobu splácení, kontaktní údaje a základní informace o zastavované nemovitosti.

Do 24 hodin od přijetí žádosti a ověření kontaktních údajů vaši žádost posoudíme a vyrozumíme vás o předběžném schválení půjčky. Následně vás kontaktuje obchodní zástupce, který zajistí  potřebné doklady k poskytnutí úvěru a sepíše návrh na uzavření smlouvy.

Peníze na účet bez průtahů

S vyřízením půjčky neotálíme. Nezkoumáme registry dlužníků a dokonce nepožadujeme ani prokazování příjmů. Stačí nám vaše čestné slovo. Do 14 dnů od podpisu úvěrové smlouvy zasíláme peníze na váš bankovní účet.

Zveřejněno dne 06.11.2015

Zpět