Půjčky bez poplatku předem

Jen si to představte: jdete povečeřet do restaurace a číšník si řekne o peníze předem za vyřízení vaší objednávky! Zdá se vám to absurdní? Tento případ je naštěstí jen vymyšlený. S podobným přístupem se ale můžete setkat u některých úvěrových společností. Některé z nich totiž požadují poplatky předem, ještě dříve, než dostanete své peníze - například za posouzení žádosti či uzavření smlouvy. Proč ale platit za něco, co jsme ještě nedostali?

Půjčka bez poplatků předem je znamením solidní společnosti

U solidních finančních společností je poskytnutí půjčky nebo úvěru bez poplatků předem samozřejmostí. I my se snažíme, abychom si zasloužili vaši důvěru. Hypopůjčka je nebankovní úvěr se zástavou nemovitosti. Nemusíte uvádět účel, dokládat příjmy, a dokonce pro nás není rozhodující, zda máte záznam v některém z dluhových registrů.

  • Neplatíte žádné poplatky předem.
  • Odhad nemovitosti je zdarma!
  • Ani v případě neschválení půjčky klient nic nehradí.
  • V případě schválení půjčky jsou poplatky rovnoměrně rozloženy do celé doby splácení.

Vybírejte pozorně

Někdy se dostanete do situace, kdy již včera bylo pozdě, a vy potřebujete peníze ihned na účet. Proto se snažíte řešit svou situaci co nejrychleji. I v takovém případě se vyplatí při výběru nespěchat a zvážit nejen výši úroku, ale i další podmínky a požadavky společnosti. Požadavek na poplatek předem nemusí, ale také může být i varovným signálem podvodného jednání. Může se Vám totiž stát, že poplatek předem zaplatíte, ale půjčku nakonec nedostanete. V takovém případě o své peníze přijdete. Buďte tedy při výběru pozorní!

My dáváme přednost úhradě poplatků vždy až poté, co uspokojíme vaše potřeby, a vy jste spokojeni. Navíc jednáme férově a transparentně. Nemusíte se obávat žádných skrytých poplatků nebo plateb. Splátka dle kalkulačky splátek již zahrnuje veškeré poplatky, které zaplatíte! Žádné další poplatky neplatíte.

Zveřejněno dne 13.11.2015

Zpět