Půjčky peněz - snadno, rychle, bezpečně

Toužíte po novém vybavení domácnosti, exotické dovolené, bezpečném autě nebo vás zaskočily nečekané výdaje a potřebujete půjčku? Ať už jsou vaše důvody jakékoliv, půjčujte si chytře.

Pozor na rizika

Půjčky peněz dnes nabízí velké množství bankovních i nebankovních společností. Půjčku v bance z různých důvodů ale nemusí dostat každý. Pak přichází na řadu nebankovní instituce. Některé z nich ovšem mohou představovat určitě riziko nebo nevýhody. K těm patří například předražené klientské telefonní linky, vysoké poplatky před schválením půjčky, neúměrně vysoké úroky a další. Nic z toho vás ale nečeká, pokud si sjednáte Hypopůjčku.

Když vám banka nepůjčí

Hypopůjčka představuje seriózní a bezpečnou půjčku peněz pro ty, ke kterým se banka obrátila zády.

Nabízíme:

  • individuální přístup ke klientům a férové jednání
  • nižší úroky nežli u spotřebitelských úvěrů
  • jednoduché smluvní podmínky
  • půjčky bez nahlížení do registru
  • peníze na cokoliv bez dokládání účelu

Půjčky peněz pro fyzické osoby, důchodce i podnikatele

V TGI Money a.s. nabízíme celkem 3 typy půjček (STANDARD nebo FLEXI), které jsou dostupné občanům ČR a EU s trvalým pobytem v ČR ve věku od 18 do 75 let. Poskytujeme půjčky peněz od 50 000 do 3 000 0000 Kč, a to s dobou splatnosti na 5 až 20 let.

Hypopůjčka je takzvaná americká hypotéka, kterou je třeba zajistit zástavním právem k nemovitosti. S odhadem nemovitosti i všemi potřebnými dokumenty vám pomůžeme a nepožadujeme poplatky předem. Ani v  případě, že vám půjčku neschválíme, neplatíte žádné poplatky.

Výplatu peněz zbytečně neprotahujeme. Finanční prostředky zasíláme na účet do 14 dnů od podpisu úvěrové smlouvy.

Zveřejněno dne 08.11.2015

Zpět