Rychlá půjčka online - ihned na účet

Jste v situaci, která nepočká a potřebujete peníze ihned bez dlouhého protahování? Zažádejte o Hypopůjčku. Neptáme se vás, na co peníze potřebujete, zkrátka vám pomůžeme.

U nás si můžete sjednat rychlou půjčku online. Stačí vyplnit žádost na webových stránkách. Potřebujete zadat pouze jméno, věk a kontakt (telefon, e-mail). Hypopůjčka je úvěr se zástavou nemovitosti, proto je potřeba do online žádosti vyplnit také základní informace o zastavované nemovitosti (typ, velikost, adresa). Se vším ostatním si už poradíme sami.

Výhody online půjčky

  • Online půjčka je rychlá. Šetříte čas, protože vše vyřizujete z domova či kanceláře. Nemusíte nikam cestovat nebo čekat ve frontě.
  • Sjednat ji můžete kdykoliv. Online půjčka nezná otevírací dobu, víkendy ani svátky.
  • Snadno mezi sebou porovnáte jednotlivé úvěrové produkty. Pomůže vám k tomu naše úvěrová kalkulačka. Vypočítané měsíční splátky dle této kalkulačky vám garantujeme!

Půjčka ihned na váš účet

Do 24 hodin od přijetí vaší elektronické žádosti vás informujeme, zda byla vaše půjčka předběžně schválena či nikoliv. Půjčíme vám 50 000 - 1 000 000 Kč (maximálně 50 % hodnoty zastavované nemovitosti), a to bez zbytečného odkládání. Jakmile s vámi vyřídíme potřebnou dokumentaci, pošleme vám půjčku ihned na účet. Do 14-ti dnů od podpisu úvěrové smlouvy jsou peníze na vašem bankovním účtu.

V případě konsolidace půjček peníze vyplácíme přímo věřitelům po předložení částek ke splacení a dalších požadovaných dokladů.

Zveřejněno dne 22.11.2015

Zpět