Rychlé nebankovní půjčky a úvěry bez zástavy do 24 hodin

Potřebujete rychlou půjčku? Rozbitý kotel nebo střecha, do které zatéká rozhodně nepočkají. Vyřízení půjčky v bance vás ale mnohdy může připravit o mnoho drahocenného času. Musíte doložit příjmy, banka si vás ověřuje v registrech, nakonec zdlouhavě posuzuje, zda vám půjčí nebo vás pošle domů s prázdnou. Rovněž se protahuje vyplacení peněz. S Hypopůjčkou je vše snadnější!

Nabízíme vám rychlou nebankovní půjčku ve výši 50 000 - 1 000 000 Kč s dobou splácení v rozmezí od 5 do 20 let. Nemusíte uvádět účel, dokládat příjmy, stačí nám čestné prohlášení, a dokonce pro nás není rozhodující, zda máte záznam v některém z dluhových registrů.

Nabídka rychlých nebankovních půjček TGI Money

  • Hypopůjčka Standard - klasický neúčelový úvěr, který splácíte pomocí pravidelných anuitních splátek. Je vhodný pro ty, kdo mají neměnné měsíční příjmy.
  • Hypopůjčka Flexi - úvěr, který umožňuje variabilní splácení.  Na začátku si stanovíte minimální splátku, ale dle možností můžete splácet více. Vše, co je nad sjednanou měsíční hodnotu, vám tvoří úročenou rezervu, s jejíž pomocí můžete úvěr doplatit a zároveň si s nížit náklady.

Hypopůjčka - úvěr bez dodatečné zástavy

Ptáte se, jakým způsobem za půjčené peníze ručíte? Hypopůjčka je americká hypotéka se zajištěním nemovitosti. Nemusí se jednat přímo o vaši vlastní nemovitost. Zástavcem může být i třetí osoba. Úvěrová smlouva je však psaná na vaši osobu.

Jinak je naše půjčka bez zástavy movitého majetku a nepotřebujete ani žádného ručitele.

Posouzení do 24 hodin

Žádost o úvěr do 24 hodin posoudíme a informujeme vás o předběžném schválení. Následně vás navštíví náš obchodní zástupce, který s vámi vyřídí další náležitosti úvěru. Necháme posoudit vaši nemovitost odborníkem a do 14 dnů od uzavření smlouvy vám zašleme peníze na účet.

Zveřejněno dne 21.11.2015

Zpět