Rychlý bezúčelový úvěr

Potřebujete rychlý úvěr, kde nebudete muset dokládat účel? Pořiďte si Hypopůjčku. S její pomocí zafinancujete všechny vaše potřeby (dovolená, školné, bydlení, rekonstrukce, auto, podnikání apod.) a je zcela na vás, na co peníze použijete, protože účel nijak nezkoumáme.

Jednoduché sjednání Hypopůjčky online

O tento bezúčelový úvěr můžete snadno zažádat online prostřednictvím elektronického formuláře. Stačí vyplnit několik základních údajů. Do 24 hodin vás informujeme o předběžném schválení půjčky.

Pro koho je Hypopůjčka určená?

Hypopůjčka je americká hypotéka, kterou je třeba zajistit zástavním právem k nemovitosti. O půjčku tedy může zažádat kdokoliv, kdo má k dispozici odpovídající zástavu, a sice nemovitost (rodinný dům, byt, stavební pozemek) umístěnou na území ČR.

Osoba zároveň musí být občanem ČR nebo EU s trvalým pobytem v ČR a starší 18 let.

Výhody našeho bezúčelového úvěru:

  1. Nezkoumáme bankovní ani nebankovní registry dlužníků.
  2. Nepožadujeme prokazování vašich příjmů. Stačí nám čestné prohlášení.
  3. Nabízíme nižší úrokovou sazbu než poskytovatelé spotřebitelských úvěrů.
  4. Umožňujeme delší dobu splácení, než která je obvyklá u spotřebitelských úvěrů.
  5. Neplatíte předem žádné poplatky.

Vyřízení úvěru zbytečně neprotahujeme. Pomůžeme vám zajistit všechny potřebné dokumenty a náš obchodní zástupce se postará též o odhad nemovitosti. Z těchto důvodů si vám můžeme dovolit poskytnout rychlý úvěr, peníze můžete mít na účtu již do 14 dnů od podpisu úvěrové smlouvy.

Parametry úvěru:

  • půjčka 50 000 - 3 000 000 Kč
  • doba splácení 5 - 20 let
  • úroková sazba je dána součtem fixní úrokové sazby TGI Money a.s. a sazby PRIBOR (aktuální výši úrokové sazby a splátky si můžete ověřit v naší online kalkulačce)

Zveřejněno dne 07.11.2015

Zpět