Spotřebitelský úvěr - kalkulačka splátek

Chcete si vybavit domácnost, koupit nové auto nebo vás zastihly nepředvídané výdaje? Řešením je spotřebitelský úvěr bez registru. Poskytnou vám ho banky, ale i nebankovní společnosti, a to na jakékoliv spotřební zboží. Je možné s ním ale financovat i různé služby (dovolené, kurzy, zákroky estetické medicíny apod.), auto nebo dokonce rekonstrukci. Úvěr může a nemusí být zajištěný ručením (ručitelem, případně nemovitostí). Nutnost zajištění se odvíjí od podmínek konkrétního poskytovatele, zpravidla není vyžadováno u částek do 500 000 Kč.

Kalkulačka spotřebitelského úvěru vám pomůže se zorientovat

Často je složité se vyznat v nabízených produktech, podmínkách a předpokladech pro získání úvěru. Abyste zjistili, která varianta je pro vás ta nejvýhodnější, využijte kalkulačku spotřebitelského úvěru. Spočítá vám veškeré parametry půjčky, které potřebujete znát. Do úvěrové kalkulačky stačí zadat částku a požadovanou délku splácení. Dozvíte se výši a počet měsíčních splátek, RPSN i částku, kterou ve skutečnosti zaplatíte.

Co je to RPSN a proč je důležité ho znát?

Úroková sazba není tím jediným, o co byste se měli při výběru úvěru zajímat. Mnohem výmluvnějším měřítkem skutečných nákladů na vaši půjčku je RPSN – roční procentuální sazba nákladů. Konečný součet nákladů totiž kromě úroků tvoří i další poplatky, které mohou vaši půjčku výrazně prodražit.

  • Poplatek za posouzení úvěrového případu
  • Poplatek za uzavření smlouvy
  • Poplatek za vedení úvěrového účtu a správu úvěru
  • Poplatky za převod peněz

Tyto přidružené náklady zohledňuje právě RPSN. Vyjadřuje se v procentech za období jednoho roku a zahrnuje veškeré skutečné náklady vynaložené na úvěr. Zdánlivě výhodnější úvěr s nižší úrokovou sazbou tak oproti konkurenci nemusí být ve výsledku tím nejlevnějším. RPSN vám pomůže jednoduše a rychle spočítat kalkulačka splátek.

Existuje pro vás i alternativa

Nevyhovují vám parametry spotřebitelského úvěru? Nebo snad nesplňujete podmínky pro jeho získání? Zažádejte si o Hypopůjčku. Půjčíme vám na cokoliv bez dokládání účelu, a to i v případě, že máte již záznam v registru dlužníků. Hypopůjčka je americká hypotéka, kterou stačí zajistit zástavním právem k nemovitosti. Nepožadujeme od vás žádné dodatečné zajištění například směnkou. Nemusíte být ani přímým majitelem nemovitosti. Zástavcem může být například váš rodič, rodinný příslušník či přítel, který podepíše zástavní smlouvu. Samotná smlouva o úvěru je ale již napsaná na vás.

Zveřejněno dne 20.11.2015

Zpět