TGI Money a.s. – nejlepší úvěrová společnost dle výsledků nezávislého testu

Vítězství v nezávislém testu nebankovních společností provedeném sdružením UMBRELLA potvrdilo, že TGI Money a.s. představuje tu nejlepší volbu na úvěrovém trhu. Společnost v testu nezvítězila náhodou: na první místo ji vynesla jak výhodnost poskytovaných úvěrů, tak také vstřícný přístup ke klientovi a dobrá dostupnost informací.

I v loňském roce se Evropské sdružení pro podporu práv spotřebitelů UMBRELLA zaměřilo na nebankovní společnosti a vypracovalo analýzu spotřebitelských produktů, které tyto společnosti poskytují. Cílem testu bylo porovnat jednotlivé spotřebitelské úvěry a pomoci spotřebitelům vybrat tu nejvýhodnější půjčku. Sdružení UMRELLA hodnotilo několik hledisek – především výhodnost úvěru, dostupnost důležitých informací a přístup ke klientovi. Výsledky analýzy odkryly nemalé rozdíly mezi jednotlivými společnostmi a jejich produkty. Nejvyšší skóre přitom získala společnost TGI Money a.s.

Vítězství naší společnosti odráží naši dlouhodobou snahu o vstřícný a férový přístup ke klientům. Ten zahrnuje i výhodné podmínky úvěru za přiměřené poplatky. Společnost TGI Money a.s. totiž nabízí jednu z nejnižších úrokových sazeb a nízké RPSN. RPSN je hodnota, která ukazuje, kolik klient za úvěr celkem zaplatí, a proto se vyplatí mezi sebou jednotlivé úvěry porovnávat z hlediska tohoto údaje. Poskytujeme nízký úrok, dokonce nižší než u spotřebitelských úvěrů a mnohem nižší než u kreditních karet. Nespornou výhodou přitom je, že peníze můžete použít na cokoliv, aniž byste museli nějak dokládat účel jejich využití. Samozřejmostí je, že výši splátek a délku splácení si můžete nastavit podle sebe, dle svých možností a potřeb. A neplatíte žádné poplatky předem!

Žijeme v období ekonomické nejistoty, kdy se člověk snadno dostane do finančních potíží a je tak nucen uvažovat o řešení v podobě úvěru. Tomu odpovídá i široká nabídka úvěrových produktů bankovních i nebankovních společností. Vybrat si ve změti spotřebitelských úvěrů ten nejvýhodnější přitom vůbec není jednoduché - často i proto, že společnosti neposkytují ucelené informace. I v tomto ohledu byla naše společnost hodnocena kladně. Našim cílem je poskytnout veškeré potřebné informace, tak aby pro vás byly snadno dostupné a srozumitelné. Proto jsou u každého našeho produktu uvedeny základní informace včetně  online kalkulačky, která vypočítá výši splátek, úrokové sazby, RPSN a celkovou splatnou částku. Vypočtené částky považujte za konečné a námi garantované! Naše slovo totiž platí.

Zveřejněno dne 31.10.2015

Zpět