Výhodná půjčka rychle a bez drahých poplatků

Kde vzít peníze rychle, levně a bezpečně? Nejste jediní, kdo takovou možnost hledá. A zdaleka nebudete jediní, kdo ocení Hypopůjčku. Před třemi lety zvítězila v průzkumu Evropského sdružení spotřebitelů Umbrella jako nejvýhodnější nebankovní půjčka a od té doby neustále zlepšuje svou nabídku.

Sdružení spotřebitelů tehdy ocenilo zejména rychlost, profesionalitu, výhodné podmínky a férovost, s jakou společnost TGI Money a. s. Hypopůjčku poskytuje. Férový přístup přitom neznamená jen to, že se ve smlouvě nenacházejí žádné skryté pasti. Jde i o různé poplatky, které jsou nenápadně vyjádřeny v pár procentech, přitom však v korunách mohou dosáhnout nehorázné výše. Chcete příklad? Tak třeba expresní čerpání – to je u Hypopůjčky zdarma, protože jiné než expresní společnost ani neposkytuje, zatímco srovnatelná konkurence si za ně účtuje kolem 10 % z výše jistiny (tzn., že u půjčky ve výši 250 000 přijdete o celých 25 tisíc korun).

Rychlé vyřízení je u Hypopůjčky obecně jednou z hlavních předností. Můžete si půjčit od 50 000 až do 3 milionů Kč (do 50 % ceny nemovitosti, kterou u této americké hypotéky ručíte), přitom se již do 24 hodin dozvíte, zda vám byl úvěr předběžně schválen. Peníze vám společnost pošle na účet během pár dní, jakmile její centrála obdrží vámi podepsanou smlouvu. Pokud chcete mít jistotu, že peníze obdržíte během 4 dní od začátku řešení vaší žádosti, můžete si zažádat o expresní vyřízení za pouhých 2700 Kč.

Hypopůjčka přitom nabízí nízkou úrokovou sazbu a RPSN, které se při řádném splácení navíc rok od roku snižují (úrok o 0,8 % ročně). Splátky si můžete rozložit na dobu až 20 let. Vyzkoušejte si na úvěrové kalkulačce, na kolik korun měsíčně by vás vytoužený úvěr přišel.

Nejste nijak trestáni ani poplatkem za mimořádné splátky – naopak si můžete s Hypopůjčkou i spořit, a to výhodněji než v bance. Peníze, které pošlete navíc oproti splátce, se vám totiž úročí sazbou 3 %. V době záporných úrokových sazeb to zní jako pohádka.

Zveřejněno dne 03.11.2016

Zpět